nav

23 Νοε 2012

Τάσεις στα νύχια για τον Χειμώνα '13


Αυτό τον χειμώνα ξέχασε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ.Οι σκούρες αποχρώσεις, το nail art και το «ανάποδο» γαλλικό θα αποτελέσουν τη τελευταία λέξη της μόδας. Ήρθε η ώρα για συναρπαστικές τεχνικές και χρώματα με φαντασία που θα προκαλέσουν τις εντυπώσεις. Αρκεί, λοιπόν, να επιλέξετε ανάμεσα στο ροκ, το ρομαντικό ή το σέξι look… και οι παρακάτω τάσεις θα σας ανταμείψουν τις κρύες ημέρες του χειμώνα!

Τα έντονα μεταλλικά χρώματα: η νέα τάση της μόδας!
Τα έντονα μεταλλικά βερνίκια είναι το must της φετινής κολεξιόν… κυρίως όσον αφορά τις σκούρες, ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις. Φέτος, ο πειρασμός των μεταλλικών χρωμάτων θα χτυπήσουν την πόρτα σας! Πολλοί οίκοι μόδας, ειδικά στην τελευταία κολεξιόν, χρησιμοποίησαν βερνίκια με ρινίσματα, τα οποία μέσω ειδικού μαγνήτη δημιουργούν πάνω στα νύχια διάφορους σχεδιασμούς!

Το κόκκινο είναι πάντα στην μόδα
Το κόκκινο χρώμα είναι πάντα μέσα στη μόδα το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Αποτελεί τη σίγουρη λύση, αφού είναι ιδιαίτερα σέξι και διαθέτει μεγάλη ποικιλία στους χρωματισμούς του. Φέτος, το κόκκινο δεν είναι τόσο άγριο, αλλά αντίθετα πιο ρομαντικό αφού θυμίζει το χρώμα του βαθύ κόκκινου τριαντάφυλλου και του βατόμουρου.

Μώβ,μπλέ και σοκολατί
Η χρωματική παλέτα του μώβ καθώς και του μπλέ ταιριάζουν σχεδόν σε όλες μας και δείχνουν τα νύχια όμορφα και τα χέρια μας πιο φωτεινά και ταυτόχρονα ελκυστικά.

Ombre
Η νέα αυτή τάση που πρωτοεμφανίστηκε στα μαλλιά (σταδιακό ξεθώριασμα), κάνει τώρα την εμφάνισή της και στα νύχια. Μία τεχνική που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας και στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου