ΥΛΙΚΑ
- 1 φλυτζ. χυμό λεμόνι
-
ξύσμα από 3 λεμόνια
-
1/2 φλυτζ. ζάχαρη
-
1 φακελάκι ζελέ λεμόνι
-
350γρ. κρέμα γάλακτος για την σαντιγύ
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το σουρωμένο χυμό λεμόνι με το ξύσμα και τη ζάχαρη.
Αφήνουμε το μείγμα να βράσει για 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζελέ και ανακατέβουμε καλά μέχρι να λιώσει και αυτό.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και περιμένουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα.
Σε ένα μπώλ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ.
Στην συνέχεια ανακατεύουμε το μείγμα που έχουμε αφήσει να κρυώσει με τη σαντιγύ.
Βάζουμε
το μείγμα μας σε μια φόρμα και
το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6-8 ώρες μέχρι να παγώσει αρκετά.
Καλή Επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου