nav

20 Μαρ 2013

PANNA COTTA






Υλικά:
1 κούπα κρύο νερό

5 φύλλα ζελατίνη  
2 1/2  κούπες κρέμα γάλακτος 
1/3 κούπας ζάχαρη
2 κλωναράκια βανίλια ή 2 βανίλιες
 



Σε ένα μικρό μπωλ βάλτε την ζελατίνη μέχρι να μαλακώσει στο νερό.
 
Σε ένα μεσαίο μπωλ ζεσταίνετε μαζί την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και την βανίλια μέχρις ότου είναι έτοιμα να πάρουν βράση.
 
Βγάλτε την κρέμα από την φωτιά και ανακατέψτε προσθέτοντας την ζελατίνη.



Τοποθετείστε σε μικρά μπωλάκια ή ποτήρια και διακοσμήστε με το φρούτοτης αρεσκείας σας ή σιρόπι.
Τέλος, βάλτε στο ψυγείο έως ότου κρυώσουν καλά (περίπου 4 ώρες).



Καλή Επιτυχία!!!