nav

16 Ιαν 2013

DIY Ombre Hair



Η τεχνική ombre είναι το σταδιακό ξάνοιγμα στα μαλλιά που αρχικά είδαμε σε σταρ του εξωτερικού και τα τελευταία δύο χρόνια και στην Ελλάδα.
Είναι η τάση που σιγά-σιγά μετατράπηκε σε must και κερδίζει ολοένα και πρισσότερους οπαδούς. Βολεύει ειδικά εάν είστε από εκείνες που αποφεύγει να βάφει τα μαλλιά πολύ συχνά.
Μπορούμε όμως να κάνουμε ombre hair στο σπίτι μόνες μας?
Φυσικά! 
Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα...


 Για να το πετύχεις θα χρειαστείς:

2  διαφορετικά χρώματα (1 σκούρο και 1 πιο ανοιχτό ανάλογα με το τί χρώμα θέλεις να κάνεις) σε περίπτωση που η ρίζα είναι ήδη μεγάλη και σκούρα χρησιμοποίησε μόνο την ανοιχτή βαφή.
2 λαστιχάκια

Πιάνουμε με τα λαστιχάκια χωρίζοντας τα μαλλιά στην μέση δεξιά και αριστερά και βάφουμε με την ανοιχτόχρωμη βαφή τις άκρες. Αφήνουμε την βαφή τον χρόνο που αναγράφει η συσκευασία και κατόπιν αφαιρούμε τα λαστιχάκια και λουζόμαστε κανονικά. 
Στην περίπτωση όπου πρέπει να περάσουμε και σκούρα βαφή στην ρίζα ξεκινάμε πρώτα κάνοντας αυτό το βήμα και στην συνέχεια ότι αναφέραμε πιο πάνω.

Εναλλακτικά μπορούμε αντί να πιάσουμε με τα λαστιχάκια τα μαλλιά μας δεξιά και αριστερά να κάνουμε μία αρκετά ψηλή αλογοουρά και να περάσουμε την ανοιχτόχρωμη βαφή όπως παραπάνω. Το αποτέλεσμα είναι και στις δύο περιπτώσεις σχεδόν το ίδιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου