nav

8 Ιαν 2013

Μπρουσκέτες με ζαμπόν και τυρί...συνοδευτικό για το κρασί σας

Μία εύκολη και απλή συνταγή που θα συνοδεύσει ιδανικά το κρασί ή το ποτό σας και αποτελεί εξίσου μία ωραία ιδέα για ορεκτικό στο τραπέζι σας. 
Τα υλικά που μας χρειάζονται είναι πολύ απλά και τα έχουμε όλα στο σπίτι μας.

Υλικά




½ κούπα παρμεζάνα ή όποιο άλλο τυρί θέλετε

Λεπτές φέτες ψωμί

3 κουτ. σούπας μουστάρδα

Λεπτές φέτες ζαμπόν ή μπέικον

Βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι



Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τις φέτες ψωμιού και από τις δύο πλευρές.



Στην συνέχεια τις αλείφουμε με την μουστάρδα. Βάζουμε επάνω το ζαμπόν και την παρμεζάνα.



Τέλος βάζουμε τα ψωμάκια σε προθερμασμένο φούρνο στο γκρίλ έως ότου πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε ζεστά.



Σημ. Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε επάνω σε κάθε ψωμάκι μία λεπτοκομένη φέτα τομάτα ή αυγό τηγανητό



Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου