nav

18 Ιαν 2013

Οδηγός αγορών στις εκπτώσεις





Άνοιξε την ντουλάπα σου για να θυμηθείς τί περιέχει
Πολλοί από εμάς από σεζόν σε σεζόν ξεχνάμε τί έιχαμε αγοράσει και πιθανόν να επιλέξουμε πάλι κάτι παρόμιο στις επόμενες αγορές μας που τελικά δεν θα το χρησιμοποιήσουμε. Γι’αυτό καλό είναι να κοιτάξουμε την ντουλάπα μας προσεκτικά και να θυμιθούμε τί περιέχει.

Μην ψωνίσεις πράγματα που έχεις ήδη
Δεν υπάρχει λόγος να ψωνίζουμε ίδια πράγματα ή ρούχα στα ίδια χρώματα. Προτίμησε να επενδύσεις σε αγορές που δεν υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου.

Κάνε μία λίστα με πράγματα που πραγματικά θέλεις να αποκτήσεις φέτος
Μην αγοράζεις ότι έχεις δει σε άλλους αλλά ότι πραγματικά χρειάζεσαι για τον εαυτό σου. Όπως κάτι που έχεις βάλει στο μάτι από καιρό αλλά τα οικονομικά σου δεν σου επέτρεπαν να το αποκτήσεις.

Οργάνωσε τα χρήματά σου
Δες πόσα λεφτά μπορείς να ξοδέψεις σε αγορές και με βάση αυτά θα αποφασίσεις τί θα αγοράσεις και όχι το αντίθετο. Φρόντισε τα χρήματα που θα δώσεις να μην είναι πολύ περισσότερα από αυτά που αντέχεις ή αυτά που αρχικά προγραμματίσει.


Βγες μία βόλτα χωρίς χρήματα ώστε να κάνεις σωστή έρευνα αγοράς και να βρεις τις πιο συμφέρουσες τιμές
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις τί πραγματικά αξίζει να αγοράσεις και ποιά καταστήματα έχουν πραγματικές και όχι πλασματικές εκπτώσεις.

Απόφυγε τα εφήμερα trends και  επένδυσε σε κλασικά κομμάτια.
Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις πράγματα που είναι τώρα την μόδα αλλά ξέρεις ότι θα τα φορέσεις μόνο μία φορά. Προτίμησε καλύτερα να δανειστείς από μία φίλη σου ένα τέτοιο κομμάτι.



ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

 Κλασσικό μαύρο φόρεμα
 Λευκό πουκάμισο για όλες τις ώρες
 Μεγάλη τσάντα
 Nude Γόβα
 Μαύρη δερμάτινη φούστα
 Καμηλό παλτό
 

 Τζήν παντελόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου