nav

14 Δεκ 2012

DIY Γιορτινό χτένισμα

Οι γιορτινές αυτές ημέρες είναι ένας επιπλέον λόγος να είμαστε περιποιημένες. Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα και δημιουργείστε μόνες σας ένα υπέροχο γιορτινό χτένισμα με μπούκλες που μπορεί να κρατήσει έως και 3 ημέρες.

Αφού λουστείτε ισιώστε τα μαλλιά σας καλά και στην συνέχεια με την βοήθεια μιας πρέσας ξεκινάμε να δημιουργήσουμε μπούκλες.

Χωρίζουμε τα μαλλιά σε οριζόντιες τούφες. Παίρνουμε κάθε λεπτή τούφα και τυλίγουμε γύρω από την πρέσα ακολουθώντας την ίδια φορά. Για τις πίσω τούφες τυλίγουμε το 1/3 του μήκους των μαλλιών μας όπως βλέπεις εδώ. Και αυτό γιατί δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε τόσο πολύ όγκο στο πίσω μέρος των μαλλιών μας.

Αφού τελειώσουμε όλο το κεφάλι, γυρίζουμε ανάποδα και περνάμε τα δάχτυλά μας ανάμεσα στα μαλλιά ανακατεύοντας και τινάζοντας.

Με μια χτένα κρεπάρουμε την κορυφή του κεφαλιού ώστε να δώσουμε όγκο. Παίρνουμε τούφες- τούφες και τις κρεπάρουμε με απαλές κινήσεις από την άκρη του μαλλιού και προς την ρίζα χωρίς να προκαλέσουμε φθορά στην τρίχα.

 Σε μερικά μόλις βήματα το χτένισμά μας έχει ολοκληρωθεί. Ψεκάστε με μία λακ για κράτημα...και είστε έτοιμες.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα Evaggelia πολύ καλό το post σου, έγινα μέλος στο blog σου ,πέρνα μια βόλτα κ απ το δικό μου, τρέχει χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός…giveaway


    http://parfum-color.blogspot.gr/#!/2012/04/blog-post_2634.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή