nav

19 Δεκ 2012

Ιδέες για γιορτινά δώρα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τέτοιες μέρες όλοι σκεφτόμαστε τί δώρα θα επιλέξουμε να κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μάζεψα λοιπόν κάποιες πολύ ωραίες ιδέες απλές αλλά και οικονομικές για δώρα που θα ενθουσιάσουν τους παραλήπτες τους. Πάρτε ιδέες και αυτοσχεδιάστε!!!



Όπως είχα δείξει και σε προηγούμενο post, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας άλατα μπάνιου και βάζοντάς τα σε ένα ωραίο βάζο και κάνοντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη συσκευασία θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό δώρο για τις φίλες σας.



Φτιάξτε μόνες σας μπισκοτάκια της επιλογής σας ή σοκολατάκια, κάντε μία ωραία συσκευασία και έτοιμο το δώρο σας.



Μια ξεχωριστή ιδέα που θα κάνει τα μικρά παιδιά να ξετρελαθούν. Μπορείτε να κολλήσετε και μία φώτο του παιδιού και έτσι να δώσετε πιο προσωπικό χαρακτήρα στο δώρο σας.



Μπορείτε επίσης να στολίσετε όμορφα ένα καλάθι και να βάλετε μέσα διάφορα όπως: τσάι, καφέ, σοκολατάκια, καραμέλες, βαζάκια με γλυκά και ότι άλλο επιθυμείτε.



Φτιάξτε την δική σας κούπα απλά. Αγοράστε μία λευκή πορσελάνινη κούπα και με την βοήθεια ενός μαρκαδόρου για πορσελάνες ζωγραφίστε ή γράψτε ότι εσείς θέλετε. 



Μια ωραία ιδέα για δώρο σε μικρά παιδιά και όχι μόνο. Δεν έχετε παρά να γεμίσετε την κάλτσα με γλειφιτζούρια, σοκολάτες, καραμέλες και ότι άλλο σας αρέσει.


Φτιάξτε το γλυκό που θέλετε ή γεμίστε τα βάζα με καραμέλες ή μικρά σοκολατάκια. Εκτυπώστε χριστουγεννιάτικες ετικέτες (link για εκτύπωση http://www.freeprintablegifttags.net/showcover/Seasons_Greetings_Snowflakes_Gift_Tags) και κάντε ένα πρωτότυπο δώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου