Καταρχήν, κόβουμε με ένα μαχαίρι το κάτω μέρος από ένα μανταρίνι. (Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πορτοκάλι αν θέλετε).
Στην συνέχεια, αφαιρείτε την σάρκα του φρούτου καθώς και το κοτσάνι αφήνοντας μόνο την ίνα από το μανταρίνι που συνήθως υπάρχει στο κάτω μέρος.
Αφήνουμε την φλούδα για μερικές ώρες να ξεραθεί και όταν θελήσουμε να το ανάψουμε την γεμίζουμε με ελαιόλαδο χωρίς όμως να καλύψει το κοτσάνι που θα χρησιμοποιηθεί ως φυτίλι.
Και το αρωματικό μας κεράκι είναι έτοιμο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου